۳۱ شهریور ۱۴۰۵، ۴:۲۴

ادامه مصدومیت آسیایی؛

آماده باش به جانشین فرعباسی برای بازی با تراکتور

آماده باش به جانشین فرعباسی برای بازی با تراکتور

این احتمال وجود دارد که آریا حسینی فرد به جای حبیب فرعباسی در درون دروازه تیم فوتبال استقلال برای دیدار با تراکتور قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر روز پنجشنبه ۱۶ مهرماه به مصاف تراکتور خواهد رفت، دیداری که با توجه به شرایط دو تیم از اهمیت ویژه‌ای برای آبی‌پوشان برخوردار است.

حبیب فرعباسی دروازه‌بان اول استقلال در جریان دیدار آسیایی این تیم مقابل السد قطر در لیگ نخبگان آسیا دچار مصدومیت شد و به همین دلیل نتوانست تیم ملی فوتبال ایران را در اردوی اخیر همراهی کند.

با این حال احتمال دارد فرعباسی تا هفته سوم مهرماه از میادین دور باشد. با وجود این کادر پزشکی استقلال امیدوار است روند درمان این دروازه‌بان به گونه‌ای پیش برود که او بتواند خود را به دیدار مقابل تراکتور برساند و در صورت تأیید شرایط جسمانی، بار دیگر در ترکیب استقلال قرار بگیرد.

در صورتی که فرعباسی نتواند در این دیدار به میدان برود، آریا حسینی‌فرد دروازه‌بان دوم استقلال برای نخستین بار در چارچوب دروازه آبی‌پوشان قرار خواهد گرفت و فرصت حضور در ترکیب اصلی این تیم را به دست می‌آورد.

استقلال پس از دیدار مقابل تراکتور باید در قطر به مصاف الغرافه برود و آبی‌پوشان امیدوارند فرعباسی تا آن زمان به شرایط مطلوب بازگردد و بتواند در این دیدار آسیایی استقلال را همراهی کند.

کد مطلب 6954097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اذری IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۱
      2 0
      استقلال بر خلاف پیروزی تهران تیم قابل احترام هست و هواداران این تیم هرگز به مقام مادر بی احترامی نکرده اند و با اقتدار در آسیا حضور دارند ولی بالاخره امتیاز گرفتن از تراختور در تبریز سخت هست و احتمال برد تراختور بیشتر هست